Schoonheidssalon Acties

Acties herfst 2018

  • Kuur bindweefselmassage 6x met 50ml Skin Contour Creme voor thuis gebruik €259,95
  • Lookx make up 10% korting.
  • Bij 2 producten van Jansen Cosmetisch 10% korting.
  • Pedicure met Voetreflex massage 90 min €59,50,- (herfst aanbieding) let op! Deze aanbieding kan alleen via de link van treatwell geboekt worden.  www.treatwell.nl/salon/salon-esperance/

 

Heeft u interesse in deze acties? Neem contact op via 06-50814844, boek online uw afspraak of ga naar contact.

Maak hier uw afspraak online

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.