Webshops Lookx en Janssen Cosmetics

Zijn uw producten op en geen tijd om naar de salon te komen, dan kunt u op een van onze webshops producten van Janssen Cosmetics of Lookx make-up online bestellen. Het wordt  binnen 2 a 4 werkdagen thuis bezorgd.

klik op de afbeelding om te bestellen

Janssen Cosmetics

Webshop Janssen Cosmetics

Lookx make-up

 

 

Lookx make-up salon Esperance

 

 

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten. Ook onze make-uplijn biedt de nodige skincare voordelen, als verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging.

Moisturizing & hydraterend

Verzorgend

Pre anti-ageing & anti-ageing

Antioxidanten & bescherming

Verzorgende productlijn voor de droge huid met een tekort aan vocht en lipiden. Deze productlijn verenigt klassieke reinigingsmelanges, dagelijkse verzorging en ultra-effectieve aanvullende ingrediënten in een collectie die speciaal is bedoeld voor de behandeling van de droge huid met een tekort aan vocht en lipiden. Ontwikkeld overeenkomstig de laatste wetenschappelijke inzichten, met geavanceerde actieve bestanddelen.

Gezonde huid voelt glad, zacht en soepel aan. Ze is voorzien van een natuurlijke barrière die haar beschermt tegen vochtverlies en lichaamsvreemde stoffen van buiten. Die barrière bestaat uit meerdere hoornlaagjes die bijeen worden gehouden door een huideigen bindstof. De zg. natural moisturizing factor (NMF) voorkomt dat deze hoornlaag uitdroogt. De NMF bestaat uit vocht-aantrekkende en -vasthoudende stoffen en vormt samen met wateraantrekkende lipiden de zg. hydrolipidenfilm die de vochthuishouding van de huid in balans houdt. 

De kwaliteit van de natuurlijke hydrolipidenfilm is genetisch bepaald, maar wordt ook beïnvloed door een aantal andere interne en externe factoren. Naast voeding en hormoonspiegel kunnen ook ongunstige weersinvloeden of agressieve  cleansers de filmlaag dermate aantasten dat de huid zichtbaar uitdroogt. Afhankelijk van de specifieke kenmerken onderscheiden we de volgende typen uitdroging:

Een droge huid met een lipidentekort, veroorzaakt door verminderde talgproductie. Het gebrek aan lipiden leidt tot verzwakking van de hydrolipidenlaag die de huid moet beschermen tegen uitdroging en binnen-dringende bacteriën.

Een droge huid met een vochttekort. De huid produceert wel voldoende lipiden, maar kan als gevolg van een gebrek aan vocht-vasthoudende factoren toch lijden aan vochtverlies.

Om de uitgedroogde huid weer elastisch en soepel te maken is het van groot belang het lipidentekort aan te vullen en de huid te verzorgen met vochtvasthoudende stoffen.

DRY SKIN is een speciale collectie verzorgende producten voor de droge huid. De milde reinigende en verzorgende producten bieden met hun geavan-ceerde actieve bestanddelen optimale ondersteuning voor de fysiologie van de huid. Ze vergroten het vochtvasthoudend vermogen en versterken de hydrolipidenfilm.

Regelmatige verzorging op basis van producten uit de DRY SKIN-collectie maakt de uitgedroogde huid weer glad en veerkrachtig, en versterkt de natuurlijke barrière die haar beschermt tegen externe invloeden.