Wenkbrauwen verven – Hoofddorp – Toolenburg Esperance

schoonheidssalon
  • Wenkbrauwen epileren                €  10,00
  • Verven wimpers                             €  10,00
  • Verven wenkbrauwen                   €  10,00
  • Harsen bovenlip                             €  10,00
  • Harsen kin                                       € 12,50
  • Harsen oksels                                 € 15,00
  • Harsen bikinilijn                            € 18,00
  • Harsen benen                                 € 25,00
  • Harsen hele benen                        € 42,50

Heeft u interesse in deze behandeling? Neem contact op via: 06-50814844 of ga naar contact 

Maak online uw afspraak

Schoonheidssalon Esperance is een sfeervolle, knusse professionele salon voor huidverbetering en wellness voor gezicht, voeten en lichaam. Ligt gelegen in de polder (Haarlemmermeer) met landelijk uitzicht midden in de natuur waarbij u heerlijk tot rust komt. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van Janssen Cosmetics die worden aangepast op elk huidtype, Lookx make-up, OPI GelColor en OPI voetverzoring.

Pedicure

Esperance is aangesloten bij podotherapeut Wender wat inhoudt dat u bij een diabetes of reumatische voet mogelijk een vergoeding krijgt via uw zorgverzekeraar. Klik hier om naar podotherpeut Wender te gaan. Ook kunt u uiteraard terecht voor cosmetische voet met Gelcolor van OPI en voetverzorging van OPI.

 

Natasja Bootsman schoonheidsspecialiste

 

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.

Salon Esperance

Venneperweg 510

2144 KL Beinsdorp / Haarlemmermeer

Vestiging gelegen tussen Hillegom en Nieuw Vennep