Openingstijden

Ma-zaterdag 10.00 - 21.30u

 

Bij Salon Esperance kunt je kiezen uit maar liefs 9 verschillende massages! Natasja & Daisy hebben allebij hun eigen specialisaties.

Hot stone massage

Deze massage wordt door beiden gegeven. We werken met etherische oliën en warme basalt stenen die tussen de 40 en 50 graden zijn. Door het masseren van deze warme stenen dringt de warmte tot diep in de spieren. Het hersteld, doorbloed en geeft een ontspannende werking voor lichaam en geest.

Deep Tissue massage 

Deze massage wordt door Daisy gegeven met speciale druk technieken die een diepe druk op de spieren geeft. Het is een andere techniek maar heerlijk ontspannen en goed voor de doorbloeding van de spieren.

Ontspanningsmassage 

Deze wordt door beiden gegeven. Met afwisselende technieken zoals: effleurerenpetrisserenfrictionerenvibreren.

Ook de nek en schouders worden gemasseerd.

Chinesen massage

Deze wordt gegeven door Daisy. Een Chinese massage is een combinatie van de massagetechnieken acupressuur en reflexologie. Het is gebaseerd op het principe dat energie door het lichaam stroomt langs bepaalde padendie meridianen worden genoemd. Deze meridianen zijn vergelijkbaar met de acupunctuurpunten en chakra’s.

Shiatsu massage 

Wordt gegeven door Daisy.  De Japanse drukpunt behandeling, shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk”.
Met behulp van handen, voeten, ellebogen en knieën geeft de behandelaar druk op het lichaam.
De bloedcirculatie en energie gaan stromen, het zenuwstelsel kalmeert.
Vanuit de Japanse traditie wordt de behandeling gegeven op een Futon, mocht u hiervan hinder ondervinden, dan is behandeling op de massagetafel ook mogelijk. Wij werken door de kleding heen, daarbij is soepele makkelijke kleding zoals sportkleding aanbevolen. Uiteraard kan dit ook zonder kleding.

Rugmassage 

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Voetreflexmassage 

Wordt gegeven door Natasja. Door specifieke drukpunten op de voeten te triggeren, gaat het lichaam signalen afgeven, waardoor er positieve stoffen zoals endorfine vrijkomen. Hierdoor zul je uiteindelijk minder stress en pijn ervaren. Daarnaast helpt voetreflexologie helpt bij het verminderen van gifstoffen, spanningen en ontstekingen.

Met duizenden zenuwen in je voeten, is het een echte vaardigheid om exact te weten welke punten je precies moet stimuleren. Masseurs gebruiken daarom voetreflexologie-kaarten, waarop duidelijk staat aangegeven welk punt op je voet in contact staat met andere delen van je lichaam. Je tenen zijn bijvoorbeeld direct verbonden met je hoofd en je hielen hebben een connectie met je onderrug en darmen. Daarom is ook het doel bij voetreflexologie om je volledige lichaam te ontspannen in plaats van enkel je voeten.

voetmassage 

Wordt gegeven door beiden. Voetmassage is een prima manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren. Zelfs als je gewoon gezond bent, dan nog kan een goede voetmassage bijdragen aan je mentale en emotionele gezondheid.

Bindweefselmassage 

Wordt gegeven door Natasja en Daisy. Omdat een bindweefselmassage zich op de bindweefsellaag tussen huid en spieren richt, verbetert het niet alleen de huidconditie. Het verhoogt ook de doorbloeding en activeert de stofwisseling, waardoor ontstekingen en verklevingen verminderen. Bindweefselmassage is dan ook een goede behandeling voor lichte rimpels, cellulitis of dofheid van je huid, mits goed uitgevoerd. De huidtherapeuten passen speciale diepe massagetechnieken toe, die op het bindweefsel inwerken.

 

Aanbevolen artikelen