Natuurlijk mooi met

LooKx

Bruidsmake-up

 

Bruidsmake-up van Lookx op jouw mooiste dag, blijft lang en perfect zitten. Lookx make-up is op natuurlijke basis en werkt verzorgend. Een mooi natuurlijk effect. De bruidsmake-up kan zowel in de salon als bij u thuis aangebracht worden. De proef make-up is in de salon.

  • Korte gezichtsreiniging
  • Proef make-up
  • Lifting ampul
  • Lookx make-up (hier of bij u thuis)

Heeft u interesse in deze behandeling? Neem contact op via 06-50814844 of ga naar contact.

Of boek direct online

 

 

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.