Hotstonemassage

hostonemassage Hoofddorp

Bij een hotstone massage wordt gewerkt met afgeronde warme basalt stenen. Deze zijn tussen de 40 en 50 graden. De warmte van stenen dringt diep door in de
huid waardoor de spieren ontspannen. Een hotstone massage draagt bij aan het zelf herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, ontspant de spieren, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Hotstone massage 1 uur € 50,-

Heeft u interesse in deze behandeling? Maak online uw afspraak of bel: 06-50814844 of ga naar contact.

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.