Quickbehandeling

Een quickbehandeling is een korte schoonheidsbehandeling van 45 minuten waarin het gezicht wordt gereinigd en verzorgd. Uiteraard worden de gebruikte producten afgestemd op uw huidtype. Na deze korte schoonheidsbehandeling voelt u zich weer heerlijk fris en ontspannen.

  • Huid analyse
  • Oppervlakte reiniging
  • Diepte reiniging peeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Dag- of nachtverzorging

De behandelduur van een quickbehandeling is 45 minuten € 42,50

Heeft u interesse in deze korte schoonheidsbehandeling? Boek online uw afspraak of neem contact op via 06-50814844 salonesperance@quicknet.nl

 

Producten korte schoonheidsbehandeling

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.