Manicure

OPI manicure

OPI manicure

  • Nagels vijlen
  • Nagelriem verzorging OPI
  • GelColor OPI

40 minuten € 29,50

Pedicure met Gelcolor OPI

60 minuten €45,-

Maak online uw afspraak of bel: 06-50814844 of ga naar contact.

Manicure

I believe in manicures”

Voor de feestdagen van dit jaar, heeft OPI inspiratie gehaald uit de Hollywood filmklassieker Breakfast at Tiffany’s – en hoofdrolspeelster Audrey Hepburn. Audrey was een van Hollywood’s grootste stijliconen en zij omarmde beauty en fashion als geen ander. Zoals de actrice eens zei: “I believe in manicures” – en wij zijn het daar bij OPI helemaal mee eens!

De 12 nieuwe, beperkt verkrijgbare Breakfast at Tiffany’s nagellakken zijn geïnspireerd door Audrey’s filmpersonage Holly Golightly en haar natuurlijke schoonheid en bruisende energie. Tijdloze rood- en bordeauxtinten worden aangevuld met stijlvolle glitters. De collectie verwijst ook naar de meest memorabele outfits uit de film, waaronder Holly’s sexy roze cocktailjurkje, elegante parelketting en haar iconische little black dress. En de collectie zou niet compleet zijn zonder een signature shade: I Believe in Manicures.

Elke kleur heeft bovendien een GelColor variant, die je OPI beauty professional in de salon aanbrengt voor twee weken lang draagplezier met een intense hoogglans finish! Kijk voor meer info op OPI