Spekboom project

Wij van LOOkX en Salon Esperance vinden het milieu heel belangrijk en proberen daarom zo duurzaam mogelijk te produceren. We werken met refill verpakkingen, de opvul chips die we in onze pakketjes stoppen zijn biologisch afbreekbaar en ook ons productieproces proberen wij zo groen mogelijk te houden. We zijn nu nog een stapje verder gegaan en hebben charity program (LOOkX foundation) opgericht om de planeet een beetje te helpen. We starten met het LOOkX spekboom project.  

Wat is het LOOkX spekboom project?  
LOOkX founder Cindy van der Peet, haar man co-founder Bas en hun zoontje Gianni zijn groot fan van Zuid-Afrika. Na meerdere bezoeken aan het land, zagen ze bij hun laatste bezoek hoe veel invloed de klimaatveranderingen op het land hebben.  Het land heeft hulp nodig en zo kwamen zij op het idee de LOOkX foundation op te richten. Het doel van de foundation is een doolhof – gemaakt van spekbomen – in Botlierskop natural reserve in Zuid-Afrika te realiseren.                

Een schonere lucht ontwikkelen voor mens en dier, door de koolstofdioxide te absorberen (een spekboom zet 10 x meer koolstofdioxide om dan andere bomen van dezelfde leeftijd). Bescherming van het wildlife, de bomen bieden bij bosbranden een natuurlijke bescherming voor de beschermde diersoorten. Educatieprogramma ontwikkelen voor kinderen, o.a. uit de townships, om op een simpele manier meer te leren over het effect van klimaatverandering en het wildlife (natuur en dieren) en hen te leren welke belangrijke taak (spek) bomen hierin spelen.  Om dit project te realiseren zijn er natuurlijk duizenden spekbomen nodig. We starten daarom met deze geweldige actie. Bij aankoop van een LOOkX Protection set(Sun fluid SPF 30 & Sun protector powder Duo) planten wij uit jouw naam een spekboom. Wij beschermen jouw huid, jij beschermt de aarde! 

Met dit doolhof willen we drie belangrijke missies nastreven: 

Bestel de LOOkX Protection set
De set bevat de volgende producten: 

Sun protector powder Duo SPF20: dit dynamische duo met goudpigmenten gaat de strijd aan tegen de schadelijke, huidverouderende gevolgen van UV-straling. Duo kleur, duo werking: er fantastisch uitzien alsof je net op vakantie bent geweest, terwijl je je juist tegen UV-straling beschermt! Sun fluid SPF30: geniet van de zon, wij beschermen je!  

Sun fluid SPF30: bevat natuurlijke zonnefilters en biedt jouw huid UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf. Werkt bovendien anti-ageing, herstellend en voorkomt pigmentvorming. 

Bestel hier: Lookx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *