0650814844

salonesperance@quicknet.nl

Openingstijden

Ma-zondag 10.00 - 21.30u

Wimper lifting incl verven

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Voordelen:

• Blijft 6 tot 8 weken zitten
• U heeft geen wimperkrultang meer nodig
• Voelt licht en natuurlijk aan
• Uw ogen lijken groter
• De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
• Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen, kan bij deze lifting ook mascara aangebracht worden

45 minuten €49,50

Nu winter aanbieding €44,50!!

Zijn je wimpers niet zo lang? Gebruik dan onze Lash Serum voor langere wimpers. Na 6 weken kunnen wij de wimperlifting uitvoeren. Het groeiserum bevat prostaglandine die zorgt voor dikker structuur van de wimper en snellere groei. Breng aan als een eyeliner op de rand van de haargroei.

Wimperlifting + Lash Serum €69,95 (wordt berekend in de salon)

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WIMPERLIFTING EN WIMPERPERMANENT?

Een wimperlift is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vindt, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken. De wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp