Welkom bij Salon Esperance

Bij Salon Esperance staat huidverbetering van de huid centraal. Werkt op afspraak en neemt alle tijd voor je. Huidverbetering en pedicure in combinatie met complete ontspanning, dat is de kracht. Gezichtsbehandelingen, pedicure en ontspanning in een knusse prachtige salon met een heerlijke rustgevende sfeer tussen de graanvelden.

Bij Esperance kunt u terecht voor onder andere: schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, micro needling, bindweefselmassage, manicure, O.P.I Gelcolors, gespecialiseerde (medische) Provoet pedicure, cosmetische voetbehandeling, wax behandelingen, nagelreparatie, massages, hot stone massage, voetreflexmassage, brow bar, wimperlifting, Henna brows, feest- en bruidsmake-up en cadeaubonnen.

Bij iedere behandeling wordt er gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van Janssen Cosmetics & LOOkX Skin Care (Vegan) die zijn gericht om uw huid te verbeteren. Onze huidverzorging is dierproefvrij,  dermatologisch getest en parfum vrij. Na een huidanalyse wordt de huidverzorging aangepast op uw huidtype. Tijdens de schoonheidsbehandelingen kunt u genieten van een gratis ontspannende voetmassage die wordt gegeven  tijdens het inwerken van het masker. Verder werken wij met A-merken: Lookx Vegan make-up, Janssen Cosmetics, OPI GelColor, Dimanche, Lash Extend wimperlifting en Tycoon Henna Brows

Even tijd voor uzelf waarbij alle aandacht wordt gericht op een optimale verzorging voor u en uw huid.

Graag tot ziens!

Eigenaresse Natasja Bootsman

Let op! U kunt 24 uur van te voren uw afspraak verzetten of annuleren via uw treatwell-app of mail. Komt u niet op uw geboekte afspraak? Dan ben ik genoodzaakt de helft in rekening te brengen.  


Check de webshop van Janssen Cosmetics hier

Check de webshop van LOOkX Skincare hier en make-up hier

 pedicure praktijk hillegom

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.