Nieuw! Mature Skin het age management systeem voor uw huid!

Rimpels, een vale huid, verminderde elasticiteit of pigmentvlekken; op een bepaald moment krijgt iedereen er last van. MATURE SKIN van JANSSEN COSMETICS is een innovatieve anti-aging serie met krachtige werkzame bestanddelen, die speciaal is ontwikkeld voor de bijzondere behoeften van de rijpe huid. Hij reactiveert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en laat kleine oneffenheden optisch verdwijnen. 

Door de interactie van natuurlijke bestanddelen en innovatieve technologieën behandelt MATURE SKIN ieder teken van de veroudering van de huid. De nieuwe verzorgende lijn bevat Cellular Regeneration Complex, een complex bestaande uit rode klaver en de gefermenteerde zwarte thee komboecha. Het rode klaver-extract is rijk aan isoflavonen, verleent vocht en regenereert de huidmatrix. Komboecha, de “paddestoel van het lange leven” verbetert de uitstraling en zorgt voor een mooiere teint. De nieuwste onderzoeken tonen bovendien, dat komboecha de ontwikkeling en het rijpingsproces van de vetcellen in de huid kan stimuleren en daardoor als een natuurlijk glad makende lipo-filling werkt. Beproefde werkzame bestanddelen zoals hyaluronzuur met korte en lange ketens, vitamine A, C en E, huidbeschermende alpenroos en vitaliserende zijdeboom ronden het innovatieve anti-aging concept af. 

MATURE SKIN weet niet alleen dankzij de perfecte samenstelling te overtuigen, maar ook door de unieke textuur en de fijne geurcomposities. De huid ziet er strakker, gladder en gelijkmatiger uit en heeft een jeugdig frisse uitstraling.

Dry Skin Janssen Cosmetics

Verzorgende productlijn voor de droge huid met een tekort aan vocht en lipiden! 

Gezonde huid voelt glad, zacht en soepel aan. Ze is voorzien van een natuurlijke barrière die haar beschermt tegen vochtverlies en lichaamsvreemde stoffen van buiten. Die barrière bestaat uit meerdere hoornlaagjes die bijeen worden gehouden door een huideigen bindstof. De zg. natural moisturizing factor (NMF) voorkomt dat deze hoornlaag uitdroogt. De NMF bestaat uit vochtaantrekkende en -vasthoudende stoffen en vormt samen met wateraantrekkende lipiden de zg. hydrolipidenfilm die de vochthuishouding van de huid in balans houdt. 

De kwaliteit van de natuurlijke hydrolipidenfilm is genetisch bepaald, maar wordt ook beïnvloed door een aantal andere interne en externe factoren. Naast voeding en hormoonspiegel kunnen ook ongunstige weersinvloeden of agressieve cleansers de filmlaag dermate aantasten dat de huid zichtbaar uitdroogt. 

Om de uitgedroogde huid weer elastisch en soepel te maken is het van groot belang het lipidentekort aan te vullen en de huid te verzorgen met vochtvasthoudende stoffen. 

DRY SKIN is een speciale collectie verzorgende producten voor de droge huid. De milde reinigende en verzorgende producten bieden met hun geavanceerde actieve bestanddelen optimale ondersteuning voor de fysiologie van de huid. Ze vergroten het vochtvasthoudend vermogen en versterken de hydrolipidenfilm. 

Regelmatige verzorging op basis van producten uit de DRY SKIN-collectie maakt de uitgedroogde huid weer glad en veerkrachtig, en versterkt de natuurlijke barrière die haar beschermt tegen externe invloeden.

Senstitive Skin Janssen Cosmetics

Om uw huid weer in topconditie te brengen, zet JANSSEN COSMETICS met Sensitive Skin nu een volledig nieuwe toon. Door de combinatie van een plantaardig sensitive complex en een skin defense complex komt de huid snel tot rust. Bij een regelmatige verzorging krijgt uw huid haar gezonde veerkracht weer terug. Mede dankzij het bijbehorende weldadige en ontspannen gevoel kunt u weer volledig genieten van een zachte en gladde huid.

 Oily Skin Janssen Cosmetics

Zwarte mee-eters, pukkels en puistjes – ook wel bekend onder de verzamelterm “huiduitslag” – zijn typische kenmerken van de onzuivere huid, die vaak ook vergrote poriën vertoont. Dit is een veel voorkomende en doorgaans ook ernstige huidaandoening die in de puberteit begint en ook op volwassen leeftijd kan aanhouden. Overtollige hoorncellen en talg bieden een voedingsbodem voor micro-organismen die ontstekingen van de huid veroorzaken.

Folliculaire hyperkeratose, overmatige talgproductie en bacteriële verontreiniging gelden dan ook als de drie hoofdoorzaken van een onzuivere huid. Juist in dit soort gevallen bieden huidverzorgingsproducten uitkomst, mits verstandig toegepast.

De verzorgingslijn voor de vette, onzuivere huid is speciaal bedoeld om dit huidtype te normaliseren en onzuiverheden te bestrijden waar ze zich voordoen. Daarmee kan ook acne al in een vroeg stadium worden bestreden.

Combination Skin Janssen Cosmetics

Overmatige talgproductie op bepaalde huiddelen is het voornaamste kenmerk van de gemengde huid. Te veel talg is doorgaans een kwestie van aanleg, maar ook veranderingen in de hormoonhuishouding, medicijnen e.d. kunnen leiden tot meer aanmaak van talg. Het verschijnsel doet zich dan ook nogal eens voor tijdens de puberteit, en ook wel tijdens de menopauze. Als gevolg van de toegenomen talgproductie verwijden de huidporiën zich, en wanneer ook overmatige verhoorning van de huid optreedt, ontstaan zogeheten talgproppen. Die kunnen de vorm aannemen van open vetpuistjes, met een natuurlijk afvoerkanaal, maar ook van gesloten vetpuistjes, die ingekapseld zijn onder de opperhuid. In het ongunstigste geval gaan deze talgproppen ontsteken. Dat gebeurt vooral wanneer ze niet op de juiste wijze uitgeknepen worden.

Los hiervan leidt de verhoogde talgproductie tot een onaantrekkelijke vettige glans op de huid van het centrale deel van het gezicht, terwijl de droge huiddelen daaromheen broos aandoen en soms onaangenaam strak en hard aanvoelen. Deze verschijnselen kunnen bovendien variëren naar gelang van het seizoen: de huid ziet er in de zomer vaak vettiger, in de winter juist droger uit.

Demanding Skin Janssen Cosmetics

Ook bij jongere mensen laat uitputting van tijd tot tijd sporen na in de huid, waardoor zich rimpeltjes beginnen te vormen. Dan is het de hoogste tijd om nog eens na te denken over de dagelijkse huidverzorging.

Anders dan in voorgaande jaren wordt de huid eerder bleek, ziet er vermoeider uit, heeft de neiging om uit te drogen en is vatbaarder voor degeneratie. De veeleisende huid heeft vitaliserende zorg nodig om voortijdig verlies van stabiliteit en veerkracht tegen te gaan.

De beste bescherming tegen het dunner worden van de huid is een intacte hoornlaag. Een goede, volle beschermlaag zorgt ervoor dat de huid haar vochtvasthoudend vermogen behoudt en dat voortijdige huidveroudering doeltreffend wordt tegengegaan. Nauwgezette verzorging houdt de veeleisende huid jong en fris!

De DEMANDING SKIN-collectie beschermt en verzorgt de veeleisende huid. Elk verzorgend product wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerd gehalte aan vet en vocht, waardoor de natuurlijk functie van de huid wordt ondersteund. Zelfs bij schadelijke externe invloeden, zoals droge lucht, warmte of kou, blijft de veeleisende huid soepel en stevig. De actieve bestanddelen dringen diep in de huid door, vullen de vochtvoorraad in de huid aan en stabiliseren de beschermende functie van de huid. Voortijdige huidveroudering wordt zo merkbaar tegengegaan.