cadeaubonnen

 

Feestdagen, verjaardag of zomaar? Geef eens een verwenbon van Salon Esperance. Keuze uit alle behandelingen zoals: Facials, pedicure, manicure, massages, wimperlifting, Henna Brows of een van de producten van LOOkX & Janssen Cosmetics.  Altijd heerlijk om te krijgen!

Cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf €12,50

Telefonisch of per contact te bestellen, u kunt het daarna afhalen in de salon of  het wordt per post thuis bezorgd.

 

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.