De nagelbeugel is bedoeld om ingroeiende teennagels te behandelen en te begeleiden tijdens het groeien. Een nagelbeugel word op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Na een periode word de beugel verwijdert en indien nodig opnieuw geplaatst tot de oorspronkelijke juiste vorm van de nagel is verkregen.

Als de teennagels ingroeiend zijn kan het plaatsen van een nagelbeugel vaak een definitieve oplossing bieden. De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en op de nagel geplaatst en vastgezet om de nagel te dwingen rechter te groeien zonder dat hij weer in de huid groeit.
Als de beugel eenmaal is bevestigd groeit deze met de nagel mee en na verloop van tijd groeit hij eraf. Wel is regelmatige controle van uw nagelbeugel door uw pedicure noodzakelijk. In sommige gevallen is het noodzakelijk deze behandeling enige malen te herhalen omdat de nagel veel weerstand biedt. Ik werk met De Podofix nagelbeugel

De Podofix  

nagelbeugelPodofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide nagels. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen – zelfs voor jonge kinderen en diabetici.

Podofix is een zacht alternatief voor de regulering van de nagel afwijkingen. Het helpt misvormde nagels in een natuurlijke, gezonde groei. Via deze methode kan gemakkelijk te voorkomen klachten snel en duurzaam worden aangepakt.
Podofix is aangepast aan de nagel vorm en direct klaar om te worden aangebracht, dit geeft meestal gelijk een merkbare verlichting voor de cliënt. De lijm en het activeren van de Podofix neemt slechts enkele minuten in beslag en is nauwelijks waarneembaar.

De Podofix plakbeugel bestaat uit een elastisch kunststof voetje dat op de nagel wordt gelijmd en een activeringsdraad die de beugel aantrekt nadat deze op de nagel is gelijmd.  De Podofix beugel kan voor nagenoeg alle soorten van vervormde pijnlijk ingegroeide of gekrulde nagels gebruikt worden.

Afhankelijk van de omstandigheden blijft de Podofix beugel op de nagel zitten voor een periode van twee weken tot ongeveer twee maanden. Het plaatsen van deze beugel is pijnloos.

Boek hier online uw afspraak