Last van puistjes of acné? Laat je huid uitreinigen en verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd huidtherapeut.  En kunnen jou helpen om weer een gezonde huid te krijgen.

Jeugdbehandeling tot 17+

  • Reiniging
  • Peeling
  • Vapozone
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Gezichtsmasker
  • Verzorgende gezichtscrème

Duur 45 minuten 

 Boek online uw afspraak 

PRODUCTEN 

Belangrijk is wel om je huid ook thuis te blijven ondersteunen om talgproductie te reguleren,  ontstekingen te verminderen,  te hydrateren en te verzorgen.  Wij leggen je alles wat je wil weten uit hoe te behandelen.

Wil je alvast producten bestellen? Ga naar Oily Skin van Janssen Cosmetics vandaag besteld morgen in huis. Website

Alles is op natuurlijke basis en NIET getest op dieren!

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.