Bij Salon Esperance werken wij op afspraak en nemen alle tijd voor je. Huidverbetering en pedicure in combinatie met complete ontspanning, dat is de kracht. Gezichtsbehandelingen, pedicure en ontspanning in een knusse prachtige salon met een heerlijke rustgevende sfeer tussen de graanvelden.

Heeft u interesse in deze behandeling? Neem contact op via tel: 0650814844 ga naar contact.

Of boek hier direct online

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics op natuurlijke basis. Janssen Cosmetics werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.