Welkom bij Salon Esperance

Schoonheidssalon Esperance is een sfeervolle, knusse professionele salon voor gezichtbehandelingen, Provoet pedicure en lichaams verzorging. U kunt bv kiezen voor een ontspannende verzorgde gezichtsbehandeling of voor een collageen behandeling die dieper in de huid werkt. De salon ligt gelegen in de polder van Beinsdorp (Haarlemmermeer) tussen Hillegom en Nieuw Vennep met landelijk uitzicht midden in de natuur waarbij u heerlijk tot rust komt. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van Janssen Cosmetics die zijn gericht om uw huid optimaal te verbeteren. Deze worden aangepast op elk huidtype zoals; acné huid, hydratatie van droge huid en huidverjonging. Tijdens de behandelingen krijgt u gratis een ontspannende voet massage voor extra ontspanning. Ook werken we met Lookx make-up, OPI GelColor en OPI voetverzoring.

Check de webshop van Janssen Cosmetics hier!

 pedicure praktijk hillegom

Wilt u een afspraak maken? Ga naar contact. Of bel: 06-50814844   

Of boek direct online

 

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.

Salon Esperance

Venneperweg 510

2144 KL Beinsdorp / Haarlemmermeer

Vestiging gelegen tussen Hillegom en Nieuw Vennep