Welkom bij Salon Esperance

schoonheidssalon

 

Bij Salon Esperance staat huidverbetering van de huid centraal. Werkt op afspraak en neemt alle tijd voor je. Huidverbetering en pedicure in combinatie met complete ontspanning, dat is de kracht. Gezichtsbehandelingen, pedicure en ontspanning in een knusse prachtige salon met een heerlijke rustgevende sfeer tussen de graanvelden.

Bij Esperance kunt u terecht voor onder andere schoonheidsbehandelingen, micro needling, bindweefselmassage, manicure, O.P.I Gelcolors, gespecialiseerde (medische) Provoet pedicure, nagelreparatie, massages, hot stone massage, wimperlifting, Henna brows, feest- en bruidsmake-up en cadeaubonnen.

Bij iedere behandeling wordt er gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van Janssen Cosmetics & LOOkX die zijn gericht om uw huid te verbeteren. Onze huidverzorging is dierproefvrij,  dermatologisch getest en parfum vrij. Na een huidanalyse wordt de huidverzorging aangepast op uw huidtype. Tijdens de schoonheidsbehandelingen kunt u genieten van een ontspannende voetmassage die wordt gegeven  tijdens het inwerken van het masker. Verder werken wij met Lookx make-up, OPI GelColor, Lash Extend wimperlifting en Tycoon Henna Brows

Even tijd voor uzelf waarbij alle aandacht wordt gericht op een optimale verzorging voor u en uw huid.

 

Graag tot ziens!

Eigenaresse Natasja Bootsman

Boek online uw afspraak met 15% korting op diverse treatments.

 


 

Check de webshop van Janssen Cosmetics hier!

 pedicure praktijk hillegom

 

In de salon werk ik met de hoogwaardige en toch betaalbare producten van Janssen Cosmetics.
Ben jij op zoek naar een huidverzorgende behandeling, een huidverbeterende of ontspannende behandeling?
Janssen Cosmetics staat voor jouw klaar met een passend product.
Al 18 jaar werk ik met het merk Janssen cosmetics. Dit is een prachtige productlijn die heerlijk ruikt, subtiel en fris is, voelt heerlijk aan en heeft een bewezen werking. Het hoge percentage actieve natuurlijke werkzame stoffen (30-50%) zorgt voor een ware boost van de huid bij dagelijks gebruik voor verbetering van de huidconditie. Om je een idee te geven, reguliere merken verkrijgbaar bij drogist bevatten 0 tot 10% actieve werkzame stoffen.

Waarom Janssen Cosmetics?

Kwaliteit en innovatie voor een stralend resultaat!
Met onze cosmetical verzorg je de huid niet slechts aan de oppervlakte, maar de heilzame effecten dringen er diep in door. Ze zijn precies afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid, waardoor het huidprofiel onmiddelijk langdurig verbeterd. De producten van Janssen Cosmetics zijn op plantaardige basis samengesteld. Uiteraard bevatten de producten geen minerale olien, geen dierlijke grondstoffen en zijn niet getest op dieren. De kracht van Janssen is ook het onderling kunnen combineren van producten en de hoogwaardige werkstoffen.
In de behandelingen wordt onder andere gebruik gemaakt van fruitzuren, modellage maskers en collageen vliesmaskers. Met als resultaat: een prachtige, stralende en levendige huid.

Verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?
Wat houdt dit huidverzorging nou precies in:
Door allerlei processen kan dit verstoord raken. Denk aan verkeerde gezichtsreiniging, centrale verwarming of juist airco, slechte voeding, stress, te lang in de zon, roken etc. We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste verzorgingsproducten.Wanneer we alleen de tekorten in de huid aan willen vullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld: je huid is droog, je smeert een crème en het voelt beter aan.

Wat houdt huidverbetering in:
In het geval van huidverbetering gaan we de tekorten aanvullen én de huid een stapje harder laten werken. Bijvoorbeeld de celdeling activeren, zodat je huid er fris uit blijft zien. De doorbloeding activeren, zodat je huid een boost krijgt, werkstoffen geven zoals peptiden die je huid als het ware vertelt wat het moet gaan doen. In de salon kunnen we daar nog een stapje verder in gaan. Dit doe ik middels peelings, stimulerend masker met brandnetel extract en fruitzuur behandelingen.

Salon Esperance

Venneperweg 510

2144KL Beinsdorp