Welkom bij Salon Esperance

schoonheidssalon

Schoonheidssalon Esperance is een sfeervolle, professionele salon. U kunt hier terecht voor onder andere schoonheidsbehandelingen, micro needling, bindweefselmassage, manicure, O.P.I Gelcolors, gespecialiseerde (medische) Provoet pedicure, nagelreparatie, massages, hot stone massage, wimperlifting, Henna brows, feest- en bruidsmake-up en cadeaubonnen. U bent hier op het goede adres voor rust en ontspanning waarbij u de salon mooi, verzorgd en relaxed verlaat.

De salon bevindt zich in de polders van Beinsdorp (Haarlemmermeer) met landelijk uitzicht midden in de natuur en optimale rust.

Bij iedere behandeling wordt er gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van Janssen Cosmetics & LOOkX die zijn gericht om uw huid te verbeteren. Onze huidverzorging is dierproefvrij,  dermatologisch getest en parfum vrij. Na een huidanalyse wordt de huidverzorging aangepast op uw huidtype. Tijdens de schoonheidsbehandelingen kunt u genieten van een ontspannende voetmassage die wordt gegeven  tijdens het inwerken van het masker. Verder werken wij met Lookx make-up, OPI GelColor, Lash Extend wimperlifting en Tycoon Henna Brows

Even tijd voor uzelf waarbij alle aandacht wordt gericht op een optimale verzorging voor u en uw huid.

Tip! Kijk hier voor de acties

Graag tot ziens!

Eigenaresse Natasja Bootsman

Salon Esperance
Venneperweg 510
2144KL Beinsdorp
 Boek online uw afspraak

 


 

Check de webshop van Janssen Cosmetics hier!

Nieuw! 🍒 Superfruit Treatment🍒

Uw huid weer helemaal klaar voor de lente met een boost aan vitamines, mineralen en vetzuren. 🍋🥝🍒

Bekijk hier de superfruit treatment en boek de Superfruit Treatment hier

 pedicure praktijk hillegom

 

PRODUCTEN

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.