Manicure

opi-bannerManicure behandeling

Handverzorging waarbij uw nagels/nagelriemen worden verzorgd en handen worden gescrubt,
gevoed met een masker/pakking en gemasseerd. Producten zijn van O.P.I.

Manicure

Vijlen
nagelriemen
scrub
maker/pakking
handmassage
nagellak

duur 35 minuten € 25,-

Heeft u interesse in deze behandeling? Maak online uw afspraak, of neem contact op via 06-50814844 of ga naar contact.

 

DE FILMKLASSIEKER “BREAKFAST AT TIFFANY’S” IS DE INSPIRATIE VOOR OPI

“I believe in manicures.”

Deze beroemde woorden van film- en mode icoon Audrey Hepburn konden niet beter aansluiten bij de filosofie van OPI. Daarom presenteert OPI Breakfast at Tiffany’s – een kerstcollectie die de bruisende elegantie vangt van Audrey’s personage Holly Golightly in de gelijknamige Hollywood klassieker.

“Audrey belichaamt klassieke schoonheid niet zomaar. Ze omarmde en begreep het en werd zelf een begrip in de mode,” aldus Suzi Weiss-Fischmann, mede oprichter en Brand Ambassador van OPI. “Elke vrouw heeft een klein beetje Audrey in zich en er is geen betere tijd dan de gezellig drukke feestdagen om haar kenmerkende, chique stijl uit te dragen.”

De 12 nieuwe, beperkt verkrijgbare Breakfast at Tiffany’s nagellakken zijn geïnspireerd door Audrey’s natuurlijke schoonheid en vrolijke energie. Tijdloze rood- en bordeauxtinten worden aangevuld met stijlvolle, chique glitters. De collectie verwijst ook naar de meest memorabele outfits uit de film, waaronder Holly’s sexy roze cocktailjurkje, haar iconische little black dress en haar elegante parelketting.

En de collectie zou niet compleet zijn zonder een signature shade:
I Believe in Manicures.

Elke kleur heeft bovendien een GelColor variant, die je OPI beauty professional in de salon aanbrengt voor twee weken lang draagplezier met een intense hoogglans finish!