0650814844

salonesperance@quicknet.nl

Openingstijden

Ma-zaterdag 10.00 - 21.30u

Ik ben Natasja Bootsman en werk lange tijd als schoonheidsspecialiste en pedicure dat is opgericht in 2002. Ik ben gespecialiseerd als schoonheidsspecialiste en Provoet pedicure waaronder in: diabetes/reumatischevoet, risicovoet, nagelreparatie, bindweefselmassage, micro-needling dermapen, TCA-peeling, wenkbrauw lift, wimperlifting en div lichaam massages. Elk jaar door middel van cursussen en opleidingen zorgt Esperance er voor op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van huidverzorging, huidverbetering, make-up en specialisaties. In 2021 ga ik beginnen met de acné specialisatie bij de Haarlemse Akademie in Uitgeest. Zo kun je als je bij Salon Esperance de acné behandeling boekt de behandeling via uw zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

Nieuwe medewerkster!

Vanaf de zomer 2021 komt Daisy Salon Esperance ondersteunen op de vrijdag, zaterdag, Zij heeft meer dan 5 jaar ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Daar is zij verder gespecialiseerd in: huidverbetering zoals; bindweefselmassage en micro-needling dermapen, pedicure,  nagelspecialiste, brow specialiste en wil zich later dit jaar gaan specialiseren in microblading.

U kunt via facebook Salon Esperance volgen voor nieuwe de ontwikkelingen en speciale aanbiedingen. www.facebook.com/salonesperance

Graag tot ziens!

Natasja Bootsman en Daisy Snijders

 

Salon Esperance Natasja Bootsman

Salon Esperance medewerksters

Schoonheidssalon en pedicure Beinsdorp Haarlemmermeer

 

 

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp