0650814844

salonesperance@quicknet.nl

Openingstijden

Ma-zondag 10.00 - 21.30u

 

Caviar Luxery Treatment

Janssen Cosmetics komt voor het eerste halfjaar van 2020 met een geweldige seizoensbehandeling. In deze behandeling wordt o.a. gebruik gemaakt van een Enzyme peeling,

  • het anti-verouderingskaviaar zorgt ervoor dat de huid glad lijkt
  • geeft de huid weer meer volume
  • lijntjes en rimpels lijken opgevuld
  • de natuurlijke huidregeneratie wordt versterkt en ondersteund
  • bevat waardevolle bestanddelen die de gestresste huid regenereren en nieuwe energie geven

Complete behandeling met massage en luxe ingrediënten waaronder Caviar.

Duur 95 minuten € 85,- 

Maak online uw afspraak.

 

 

Bij Schoonheidssalon Esperance werken wij met de hoogwaardige, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics. Deze fabrikant werkt puur met natuurlijke materialen die niet getest zijn op dieren. De producten zijn hydraterend, parfumvrij en verrijkt met etherische oliën.

Voor elk huidtype is er een verzorgingslijn; bijvoorbeeld voor de vette of droge huid. Ook zijn er verzorgende producten voor de acnehuid en voor de verouderde huid. Het collageenmasker dat alleen in de salon wordt gebruikt, krijgt de huid versteviging. Het modelagemasker, speciaal voor de verouderde huid, dringt dankzij het ampul dieper de huid in voor een optimaal effect.

In de salon werken we met de geconcentreerde producten van Janssen Cosmetics, zodat uw huid al direct na de behandeling in onze schoonheidssalon in Beinsdorp een zichtbare boost heeft gehad.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp