Gelcolor

GelColor van OPI 100% gel die uitgehard wordt onder een LED light waardoor het onmidelijk droog is. Een optimale hechting en blijft 2 tot 3 weken perfect glanzend zitten. GelColor kan ook op uw teennagels. Mooi voor een Feestje, avondje uit, vakantie of zomer.  Kan makkelijk verwijderd worden zonder dat uw eigen nagels beschadigen.

  • Verzorging nagels
  • Vijlen nagels
  • Gelcolor
  • Na verzorging

Boek online!

I believe in manicures”

Voor de feestdagen van dit jaar, heeft OPI inspiratie gehaald uit de Hollywood filmklassieker Breakfast at Tiffany’s – en hoofdrolspeelster Audrey Hepburn. Audrey was een van Hollywood’s grootste stijliconen en zij omarmde beauty en fashion als geen ander. Zoals de actrice eens zei: “I believe in manicures” – en wij zijn het daar bij OPI helemaal mee eens!

De 12 nieuwe, beperkt verkrijgbare Breakfast at Tiffany’s nagellakken zijn geïnspireerd door Audrey’s filmpersonage Holly Golightly en haar natuurlijke schoonheid en bruisende energie. Tijdloze rood- en bordeauxtinten worden aangevuld met stijlvolle glitters. De collectie verwijst ook naar de meest memorabele outfits uit de film, waaronder Holly’s sexy roze cocktailjurkje, elegante parelketting en haar iconische little black dress. En de collectie zou niet compleet zijn zonder een signature shade: I Believe in Manicures.

Elke kleur heeft bovendien een GelColor variant, die je OPI beauty professional in de salon aanbrengt voor twee weken lang draagplezier met een intense hoogglans finish!